Meedoen

Welk logo krijgt De Componist? 

Met trots presenteren we de ontwerpen voor Gezondheidshuis De Componist! 3 Enthousiaste ontwerpers, ieder met een binding met Nieuwegein, hebben een aantal ontwerpen ingeleverd. Jij kunt nu stemmen welk logo het beste past bij het gezondheidshuis. Vanaf komende week kun je hier je stem uit brengen!

Inrichting begane grond

Wil je meedenken over het inrichten van de begane grond van het nieuwe gebouw? Je bent van harte welkom! Op de begane grond komt een grote (deelbare) ruimte, met natuurlijk een keuken. Hoe deze ruimte verder ingericht gaat worden, staat nog niet vast. Als toekomstige gebruiker heb jij hier vast een idee over of beeld bij. Momenteel is er al een klein groepje inwoners die hierover na wil denken. Heb je zin om mee te denken? Neem contact op met Hanz Lasthuis via buurtverbinders@movactor.nl.

Heb je een idee voor een activiteit?

Wellicht loop je al een tijdje met een idee rond voor een leuke activiteit of training. En wil je dit idee nu wel eens werkelijkheid zien worden. We horen je ideeën graag en kijken samen naar de mogelijkheden. Jouw idee kun je bijvoorbeeld alvast opstarten op een andere locatie, zodat je straks al een lopende activiteit hebt die je kunt verhuizen naar De Componist. 

Neem gerust contact op met de buurtverbinder Hanz Lasthuis via buurtverbinders@movactor.nl. Samen gaan we er iets moois van maken. Met en door de buurt.

Vrijwillige inzet.

In en rond De Componist bieden we genoeg mogelijkheden om zelf vrijwillig je nuttig te maken. Denk bijvoorbeeld aan het koken, koffie schenken voor je buurtgenoten, helpen met voorraadbeheer, een kinderactiviteit begeleiden etc... Wil je graag wat in De Componist betekenen voor een ander/je buurt? Laat het de buurtverbinder weten: buurtverbinders@movactor.nl.

Wil je een ruimte reserveren?

Onze locaties zijn in principe beschikbaar voor iedereen die woont in Nieuwegein. In overleg ook voor bedrijven. De ruimtes zijn geschikt voor het geven van cursussen, één op één gesprekken, vergaderingen en dergelijke. 

Als je wilt reserveren, maakt dan gebruik van ons boekingssysteem op buurtpleinen.nl.  De voorwaarden waaronder de ruimten beschikbaar zijn, zie je bij het maken van een reservering. Binnen drie werkdagen krijg je een reactie van ons. Zodra je een reserveringsbevestiging ontvangt, is de boeking definitief.

Als je meer wilt weten, mail jouw vraag naar buurtverbinders@movactor.nl. We zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Samen gaan we er iets moois van maken. Voor en door de buurt.

De bouw in beeld

Nieuwsflits

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsflits.