Meedoen

Vragenlijst 

De groep die samen met de buurtverbinder en wijkcoordinator nadenkt over de sociale inrichting van het welzijnsgedeelte is benieuwd naar jouw mening. Via deze link kom je bij een vragenlijst. Vul hem gerust in en zorg dat ook jouw buren deze invullen. Invullen kan tot eind juli. 

Inrichting begane grond

Wil je meedenken over het inrichten van de begane grond van het nieuwe gebouw? Je bent van harte welkom! Op de begane grond komt een grote (deelbare) ruimte, met natuurlijk een keuken. Hoe deze ruimte verder ingericht gaat worden, staat nog niet vast. Als toekomstige gebruiker heb jij hier vast een idee over of beeld bij. Momenteel is er al een klein groepje inwoners die hierover na wil denken. Heb je zin om mee te denken? Neem contact op met Hanz Lasthuis via buurtverbinders@movactor.nl.

Heb je een idee?

Wellicht loop je al een tijdje met een idee rond voor een leuke activiteit of training. En wil je dit idee nu wel eens werkelijkheid zien worden. We staan open voor jouw ideeën en kijken samen naar de mogelijkheden. Jouw idee kunnen we alvast opstarten op een andere locatie. Na het openen van de deuren van het nieuwe pand, kan de activiteit in het nieuwe pand plaatsvinden. Neem gerust contact op met de buurtverbinder Hanz Lasthuis via buurtverbinders@movactor.nl. Samen gaan we er iets moois van maken. Voor en door de buurt.

Vrijwilligerswerk doen

Vrijwilligerswerk is een mooie manier om een ander te ondersteunen. Het kan voor de ander een groot gebaar zijn. En daarnaast heb jij een fijne dagbesteding. Het vrijwilligerswerk kan gedaan worden in het Gezondheidshuis of daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van ondersteuning in het rondbrengen van avondeten, het meehelpen tijdens knutselmiddagen met kinderen of iemand uit de buurt helpen met de boodschappen of gezelschap houden. Wil je graag vrijwilligerswerk doen? Of heb je hulp nodig? Laat het de buurtverbinder weten: buurtverbinders@movactor.nl.

Wilt u een ruimte reserveren?

Onze locaties zijn in principe beschikbaar voor iedereen die woont in Nieuwegein. In overleg ook voor bedrijven. De ruimtes zijn geschikt voor het geven van cursussen, één op één gesprekken, vergaderingen en dergelijke. 

Als je wilt reserveren, maakt dan gebruik van ons boekingssysteem op buurtpleinen.nl.  De voorwaarden waaronder de ruimten beschikbaar zijn, zie je bij het maken van een reservering. Binnen drie werkdagen krijg je een reactie van ons. Zodra je een reserveringsbevestiging ontvangt, is de boeking definitief.

Als je meer wilt weten, mail jouw vraag naar buurtverbinders@movactor.nl. We zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Samen gaan we er iets moois van maken. Voor en door de buurt.

Nieuwsflits

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsflits.