Plant jouw idee in Park Kokkebogaard

Klik hier om direct jouw idee in te zenden!

Het afgelopen jaar lijkt de Kokkebogaard non-stop in bloei te staan. Na het eerste initiatief, de komst van het Sportplein, lijken bewoners gemotiveerder. Wanneer je langs het park komt, het maakt niet uit vanuit welke zijde, lijkt het drukker en gezelliger dan ooit!

Onlangs is het park nog uitgebreid met een fantastische speeltuin. Maar wij blijven zoeken naar nieuwe ideeën. En daar willen wij jou als bezoeker/ bewoner graag bij betrekken.

Bouw Gezondheidshuis De Componist

Inmiddels is de bouw van het nieuwe gezondheidshuis begonnen en is de fundering en een deel van de buitenmuren zichtbaar. Zoals je kunt zien is park Kokkebogaard de achtertuin van het Gezondheidshuis De Componist, voorzien met een eigen dierenweide, speeltuin en sportplein!

Meedenken over de achtertuin

Omdat er veel nog mogelijkheden zijn rondom het park, zijn wij op zoek naar jouw mening en/of gedachtengoed voor de achtertuin. Zo zijn er al ideeën gedeeld over een revalidatiestraat en een moestuin in het park.

Maar welke elementen mis jij? Of anders gezegd wat zou jij graag terug willen zien in de achtertuin van het Gezondheidshuis De Componist. Wij willen jou vragen om mee te denken over de invulling van de achtertuin. Niets is te gek en geef je fantasie de vrijeloop! Je idee planten kan via deze link.

Meer informatie

Voor meer informatie over de achtertuin van het zorgcentrum kunt u terecht bij Xander Toth Varju of Nick Brugman- Beijen. Zij zijn per mail bereikbaar via achtertuinkokkebogaard@gmail.com.

Nieuwsflits

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsflits.